Galetes de xocolata


Ací us deixem una recepta d'unes bones galetes de xocolata, ja siga per a berenar, desdejunar...



Necessitem:


  • 150 grams de xocolata negre (Productes sense gluten i sense la contaminació de gluten, consultar les associacions de celíacs)
  • 125 grams de mantega
  • 3 ous
  • 225 grams de sucre
  • Una cullerada d’extracte de vainilla (Productes sense gluten i sense la contaminació de gluten, consultar les associacions de celíacs)
  • 250 grams de farina d’arròs
  • 30 grams de cacau (Productes sense gluten i sense la contaminació de gluten, consultar les associacions de celíacs)
  • ½ cullerada de pols per a enfornar o llevadura en pols (Productes sense gluten i sense la contaminació de gluten, consultar les associacions de celíacs)

Procés de realització:


  • Preparar el forn a 180º
  • Fondre la xocolata al bany María o microones.
  • Agregar la mantega a la xocolata fundida i mesclar.
  • Batre els ous amb el sucre i l’extracte de vainilla fins que estiguen espumosos.
  • Afegir la xocolata.
  • Tamisar la farina amb el cacau i afegir a poc a poc la mescla amb la xocolata.
  • Cobrir una placa del forn amb paper  encerat i enmantegat.
  • Amb una cullera fer muntonets de massa amb una separació de 5 centímetres ja que durant la cocció tendeix a expandir-se.
  • Enfornar amb el forn ja calent durant 10 o 15 minuts, fins que la superfície es veja consistent.
  • Retirar del forn i esperar a que es refrede sobre una graella.

¡Bon profit!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Chocolate Chip Cookie