Ací us deixem una recepta d'unes bones galetes de xocolata, ja siga per a berenar, desdejunar...
Necessitem:
- 150 grams de xocolata negre (Productes sense gluten i sense la contaminació de gluten, consultar les associacions de celíacs)
- 125 grams de mantega
- 3 ous
- 225 grams de sucre
- Una cullerada d’extracte de vainilla (Productes sense gluten i sense la contaminació de gluten, consultar les associacions de celíacs)
- 250 grams de farina d’arròs
- 30 grams de cacau (Productes sense gluten i sense la contaminació de gluten, consultar les associacions de celíacs)
- ½ cullerada de pols per a enfornar o llevadura en pols (Productes sense gluten i sense la contaminació de gluten, consultar les associacions de celíacs)
Procés de realització:
- Preparar el forn a 180º
- Fondre la xocolata al bany María o microones.
- Agregar la mantega a la xocolata fundida i mesclar.
- Batre els ous amb el sucre i l’extracte de vainilla fins que estiguen espumosos.
- Afegir la xocolata.
- Tamisar la farina amb el cacau i afegir a poc a poc la mescla amb la xocolata.
- Cobrir una placa del forn amb paper encerat i enmantegat.
- Amb una cullera fer muntonets de massa amb una separació de 5 centímetres ja que durant la cocció tendeix a expandir-se.
- Enfornar amb el forn ja calent durant 10 o 15 minuts, fins que la superfície es veja consistent.
- Retirar del forn i esperar a que es refrede sobre una graella.
¡Bon profit!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada