Ja siguen els xiquets o
els majors celiacs, també és mereixen el plaer de disfrutar d’un bon bescuit. No
per necessitar ingredients diferents ha d’estar roin.
Ací us deixem una bona
recepta del bescuit sense gluten:
Necessitem:
- 6 ous
- 250 grams de sucre
- 75 grams de maicena
- 50 grams de farina de dacsa
- ½ llima rallada
- Mantega o paper vegetal
Procés de realització:
- Separem les clares dels rovells dels ous.
- Batem els rovells amb el sucre i la llima fins que aconseguim una crema emblanquida.
- Afegim la maicena i la farina de dacsa.
- Ho mesclem bé fins que quede una massa sense grums.
- Muntem les clares a punt de neu i les incorporem a la massa anterior.
- Fiquem el preparat en un motle forrat amb paper vegetal o amb mantega.
- Al forn a 180º durant 45 minuts.
¡A disfrutar!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada