Ovella d'arròs

L'arròs cuit sol ser un plat que encanta als nens sempre, però segurament se t'hagen esgotat les idees de preparar-ho de diferents formes. Doncs bé, si aquest és el teu cas, no et perdas la nostra recepta d'avui, una ovelleta d'arròs molt però que molt divertida que farà la delícia i la sorpresa dels nens de la casa. La preparem?





Ingredients

150 gr d'arròs

Un trosset de pernil cuit
2 pèsols
2 trossets d'oliva negra
1 espàrrec
1 gra de blat 
1 tomaqueta xerry


Preparació

Cou l'arròs com de costum, i mentre ho cous, prepara els detalls de l'ovella. Fes la seua cara amb un trosset de pernil cuit d'un dit de grossor, perquè et permeta fer la forma de la cara de la nostra ovelleta. A continuació, prepara els seus ulls amb dos pèsols farcits de petits trossets d'oliva negra, i la seva boca i nas amb petits trossets d'espàrrec verd. Les seves potes són dos petits xampinyons o bolets que li donaran forma als peus de la nostra ovelleta.


Per decorar el plat, utilitza una tomaqueta xerry oberta en forma de flor amb un gra de blat i fes el seu tall amb un espàrrec verd.

Imaginació al poder!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Chocolate Chip Cookie